Qui som?

El GRAIM (Grup de Recerca per a l'Aplicació de les Intel·ligències Múltiples), treballa coordinat amb els equips directius de tres centres públics:

Aquests centres tenen en comú l'aplicació del marc teòric de les IM, de manera transversal, en el seus projectes pedagògics. La funció del GRAIM és la recerca i l'avaluació d'aquest procés, així com la coordinació i formació conjunta. Els membres actuals (per ordre d'incorporació) són els següents:

AMAnna Muñoz, catedràtica d'ensenyament secundari, estudia sobre l'aplicació de les IM en llengua anglesa i les estratègies d'inclusió a través dels estils d'aprenentatge

ASalaÀlex Sala, coordinador el GRAIM durant el curs 11/12, membre de l'equip directiu de l'Institut Creu de Saba (coordinador de projectes), autor del programa SACS.

Isabel Montoro, cap d'estudis de l'Escola Puigventós. S'ocupa de l'implantació de les IM a Primària i el treball per àmbits i didàctica de llengua anglesa. TxellTxell Comella, membre de l'equip directiu de l'Escola Puigventós (secretària), treballa sobre l'educació especial i l'estimulació primerenca.
Javier Morales, formador sobre pissarres digitals i recursos TIC. S'ocupa també de la didàctica IM de les ciències a l'Institut Creu de Saba i del "Club de Ciències" Laura Becerra , coordinadora pedagògica de l'Institut Montgrós, s'ocupa de l'aplicació del projecte d'Intel·ligències Múltiples alcentre.
MªLluïsa Viñals , directora de l'Escola Puigventós, coordina el grup de treball primària - secundària i l'implicació de les IM i en l'organització escolar. Susanna Soler , directora de l'Institut Montgrós. Membre de la de la Xarxa de Projectes i Experiències de l'ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Prem AQUÍ per contactar amb nosaltres

TORNA A L'INICI